Ingredients
700 g of lean ground beef
1 small can of black beans, drained
1 small can ofcorn, drained
1 onion finely chopped
¼ cup of parsley finely chopped
¼ cup of canola oil
Salt to taste
1 cup of La Diabla SALSA BARBACOA
Preparation
Heat the oil gently in a saucepan.
Fry the onion for 5 minutes.
Add La Diabla SALSA BARBACOA and simmer for 5 minutes.
Add the ground beef, mix well and cook for 10 minutes.
Add the black beans and corn.
Stir to mix the ingredients.
Add salt and parsley. Mix well.
Turn off heat and cover.
Let stand 10 minutes before serving.
Ingrédients
700 g de viande hachée maigre
1 petite boîte de fèves noires égouttées
1 petite boîte de maïs égoutté
1 oignon haché finement
1 quart de tasse de persil haché finement
1 quart de tasse d'huile de canola
Sel au gout
1 tasse de SALSA BARBACOA La Diabla
Préparation
Faire chauffer l'huile doucement dans une casserole.
Faire frire l'oignon pendant 5 minutes.
Ajouter la SALSA BARBACOA La Diabla et laisser mijoter 5 minutes.
Ajouter la viande hachée, bien mélanger et laisser cuire 10 minutes.
Ajouter les fèves noires et le maïs.
Remuer pour bien mélanger les ingrédients.
Ajouter le sel et le persil.
Bien mélanger.
Éteindre le feu et couvrir.
Laisser reposer 10 minutes avant de servir.